До традиционния участник при футболните звезди - Тибо Куртоа (Алфа Ромео), този път ще бъде Пиер-Емерик Обамеянг. Нападателят на Арсенал ще се състезава за тима на Макларън до Ландо Норис.

Валтери Ботас (Мерцедес) и Естебан Окон (Рено) са поредните двама титулярни пилоти от F1, които ще участват в следващата виртуална надпревара. Тя ще е утре от 20 часа българско време и ще бъде предавана по Диема и в каналите на Формула 1 в социалните мрежи. Състезанието ще е по прочутите улици на Монте Карло, където утре трябваше да се проведе същинския старт. Дистанцията ще е 39 тура. Ботас и Окон ще се присъединят към звездите в тези състезания Шарл Льоклер, Алекс Албон и Джордж Ръсел. Тримата спечелиха предходните надпревари за Ферари, Ред Бул и Уилямс.

В състезанието ще участват отново и Николас Латифи от Уилямс, Антонио Джовинаци (Алфа Ромео) и Ландо Норис (Макларън). Британецът обаче така и нямаше шанс досега да кара успешно в предходните надпревари. Отново на грида ще е братът на Шарл Льоклер – Артур, както и синът на Ралф Шумахер – Дейвид (за Рейсинг Пойнт).

За първи път във виртуално F1 състезание ще участва Никола Прост. Синът на Ален Прост ще заеме второто място в тима на Рено.

Сред другите участници този път ще са сърфистът Кай Лени (Ред Бул)и певецът Луис Фонси (Рейсинг Пойнт), който изпя супер хита Деспасито.