Повече от две десетилетия след основаването на култовата група Spice Girls излезе и пикантна информация около две от членките ѝ. Мел Би и Гери Халиуел са имали еднократна любовна задявка. И това не е просто история от някой британски таблоид, а признание от самата Мел. 

Тя разкри в телевизионно предаване, че се е случило веднъж да преспи с колежката си, но не обяви кога точно е станало това. Само изрази надежда, че съпругът на Гери - шефът на тима на Ред Бул във Формула 1 Кристиан Хорнер - не е прекалено ревнив и няма да се вбеси от тази случка, която "била в миналото". 

"Сигурно Гери ще ме намрази за това, което ще кажа, особено когато сега е примерна съпруга и мъжът ѝ е такава важна клечка. Но е факт това, което ще кажа и само се надявам той да не е ревнив. С нея просто се случи да спим заедно веднъж. Разберете ме, тя има страхотни гърди, все пак."

"Ние сме най-добри приятелки с нея и просто се случиха нещата. На вас не ви ли се е случвала подобна забежка? Само веднъж беше и се надявам Гери да не отрече, когато я питат, защото все пак е истина, а и ни беше много хубаво", сподели Мел Би, която нееднократно е разкривала, че е бисексуална.