Стартът на Гран При на Бразилия бе повече от интригуващ, а трима пилоти напуснаха състезанието рано.

Себастин Фетел атакува много умело Валтери Ботас, който тръгна от първа позиция на стартовата решетка. Немецът успя да се промъкне от вътрешната страна и оглави колоната.

Същевременно Даниел Рикиардо претърпя лека катастрофа в завой две, но след това продължи, а малко след това Ромен Грожан загуби контрол над болида си и удари на Естебан Окон, като двамата напуснаха пределите на пистата.

В четвъртата се случи нова катастрофа. Щофен Вандорн и Кевин Магнусен се удариха и отпаднаха.В този случай засегнат бе и Рикиардо, който трябваше да посети бокса. При все много инциденти на "Интерлагос" се наложи се и включване на кола на сигурността.


Гран При на Бразилия е още една възможност да участваш в играта на Heineken. Включи се, като посетиш страницата на Играта - gong.bg/f1.

За да участваш в играта, няма нужда да откъсваш поглед от екшъна на пистата, трябват ти само няколко секунди. Трябва да да посетиш страницата на Играта, gong.bg/f1; да се съгласиш с правилата на кампанията и да се регистрираш със своите имена, телефон и имейл адрес.

Състезанието на пистата Интерлагос започва в 18:00 часа и ще може да го наблюдавате в ефира на DIEMA SPORT 2 и GONG PLAY.