Трикратният световен шампион Макс Верстапен коментира предстоящата Гран При на Великобритания. Пилотът на Ред Бул призна, че състезанието на "Силвърстоун" ще бъде „пециално за отбора и че няма търпение отново да се бори за победата.

„Това е поредното домашно състезание за отбора, така че искаме да накараме всички във фабриката да се гордеят с нас този уикенд. В крайна сметка Австрия не беше резултатът, на който се надявахме. Имаше много неща и поуки, които да си вземем от състезанието, които аз и екипът наистина можем да анализираме и да работим за подобряването им. Имаше и някои грешки в състезанието, които наистина ни костваха време. Въпреки това трябва да погледнем към добрите моменти, които имахме през уикенда, включително победата в спринта и това, че два пъти бяхме на полпозишън“, каза Верстапен.

„Анализираме какво направихме правилно, както и какво се обърка. Сега се насочваме към последното състезание от много натоварен троен рейс уикенд. Искаме да се върнем към челните места във Великобритания“, добави пилотът на Ред Бул.