Трикратният световен шампион Макс Верстапен говори след Гран При на Канада. Нидерландецът заяви, че в Ред Бул напоследък имат много проблеми през състезателните уикенди. 

„Последните няколко надпревари бяха трудни. Но не просто сложни – имахме твърде много проблеми, при това през целите уикенди“, заяви Верстапен

„Нужен ни е по-чист уикенд. Дори в последното състезание в Канада имахме много грижи с бордюрите и неравностите. Определено има върху какво да работим по колата. Възможно е да постигнем сериозно подобрение с болида ако поставим това под контрол“, продължи той.

„Според мен отборът е наистина концентриран. Все още доста неща вършим правилно. Но поради някаква причина не сме ситуацията, в която бяхме миналата година. Тогава на повечето писти изглежда всичко се получаваше наистина добре, нямахме проблеми с издръжливостта. Тази година е малко по-трудно. Отделни неща са и трудни за обяснение. На моменти имаш усещането, че си в спирала и вероятно отнема известно време да се измъкнеш от такова положение“, каза още нидерландският пилот на Ред Бул.