Шефът на Мерцедес във Формула 1 - Тото Волф, коментира амбициите на тима, както и новата кола, която тима представи в сряда 15-и февруари. Интересното е, че "сребърните стрели" всъщност се връщат към черния цвят. 

„Мислим си: „Дали колата е бърза, решихме ли някои от проблемите?“ Все още не се знае. Имаме средствата да развиваме колата и да дадем на Джордж и на Люис нещо, което работи. От една страна искаме да кажем, че ще сме конкурентни, но от друга страна искаме да сме скромни. Като представяне вървим в посоката, в която искаме, но не знаем какво е положението при другите отбори“, каза Волф.

„Бяхме над лимита миналата година. Опитахме да разберем откъде можем да намалим теглото, гледаме да изстискаме всеки един грам. И така, историята се повтаря. Някои части на колата са без боя, други са съвсем леко черни. Когато сменихме цвета през 2020 г., основният фактор беше подкрепата за разнообразието и равенството. Черният цвят стана част от нашата ДНК и се радваме да го върнем“, допълни Волф.