Тото Волф спомена четирима пилоти, които се обсъждат за мястото в Мерцедес след напускането на Люис Хамилтън. Седемкратният шампион във Формула 1 се съгласи да продължи кариерата си във Ferrari. Но Волф няма да избързва с решението кой да замени 39-годишния пилот, но вече даде да се разбере, че ако Макс Верстапен изпълни заплахата си да напусне Red Bull, точно той ще бъде неговата основна цел.

"Мисля, че всичко зависи и от това какво ще направи Макс. След това имаме едно младо момче (Андреа Кими Антонели), което е много обещаващо. Не искам да го притискаме твърде много, но има потенциал да се превърне в един от големите. "Така че има няколко варианта, които се обсъждат с него. Очевидно е, че има още кандидати - Фернандо Алонсо е много вълнуващ, а Карлос Сайнц също е прекрасна опция. Така че имаме избор", обясни Тото Волф.

Бе споменато и името на Джордж Ръсел, който може да води отбора в бъдещето.

Сайнц ще има нужда от ново предизвикателство, като се има предвид, че пристигането на Хамилтън във Ferrari ще бъде за негова сметка.

Без значение кой ще заеме мястото, Волф е наясно, че ще трябва да му бъде предоставен много по-бърз автомобил от този, който Мерцедес успя да произведе през последните три сезона.

"Мисля, че трябва да се вгледаме в себе си и да се запитаме какво можем да направим с този автомобил“, завърши Тото Волф.