Кристиан Хорнер изобщо не се тревожи за бъдещето си в Ред Бул. Британският мениджър даде да се разбере, че позицията му в австрийския отбор е сигурна и че ще бъде в Джеда. Хорнер не пропусна да поздрави тима по случай победата в Гран при на Бахрейн.

„Да, ще бъде в Саудитска Арабия, иначе нямаше да съм тук. Ние сме много силен отбор. Имаме огромна подкрепа, имаме огромни партньори и страхотни акционери, които също стоят зад нас. Не можеш да постигнеш такъв резултат, ако не си единен.

Хорнер отдаде дължимото на екипа на Ред Бул Рейсинг. Отборът от Милтън Кийнс записа убедителна двойна победа днес, като Макс Верстапен финишира първи, а Серхио Перес- втори. 

„Трябва да изкажа големи благодарности на всички мъже и жени в Милтън Кийнс, които тази зима работиха толкова усърдно и създадоха още един страхотен автомобил. Това е доказателство за упоритата работа, която се извършва зад кулисите. Това е страхотно отборно представяне. Днес постигнахме двойна победа и спечелихме максимален брой точки днес.“

„Можете да видите, че RB20 е агресивна еволюция. Смятам, че дизайнерите и целият екип свършиха чудесна работа. Те натиснаха здраво и разшириха границите на възможното. Можете да видите, че в автомобила има много иновативни идеи."