Рос Браун очаква интересен и вълнуващ сезон във Формула 1 през 2021 г. Управляващият спортните въпроси в Гран при направи това предположение въз основа на наблюденията си върху представянето на болидите по време на предсезонния тест в Бахрейн.

„Определено изглежда като че ли сезонът ще е вълнуващ. Фернандо Алонсо се справяше доста добре, което е прекрасно. Макларън изглежда чудесно, а Мерцедес може би са изправени пред повече затруднения, макар да съм сигурен, че ще се справят", заяви Браун.

„Според мен ще е доста вълнуващ сезон. Ред Бул изглежда в добра форма, а по това време миналата година като че ли имаха грижи. Ако успеят да започнат сезона така, както приключиха миналия, има на какво да се надяваме“, добави още той.

„Отборите вероятно вече са започнали и работа по колите за 2022 г. Заради COVID запазихме голяма част от миналогодишните компоненти, така че повечето екипи не направиха нови конструкции. Поради това и вероятно са стартирали проектите за догодина. Повечето вероятно ще прехвърлят по-голямата част от ресурсите си в тази посока към средата на сезона", каза Браун.