Шефът на Макларън Рос Браун остана силно впечатлен от Ландо Норис след представянето на британския пилот в Гран при на Австрия. 21-годишният състезател на Макларън взе четвърти подиум в кариерата си във втората надпревара на пистата Ред Бул Ринг

„Въз основа на целия уикенд Ландо е пилотът на деня за мен. Той направи сензационна квалификация и страхотно състезание след това“, заяви Браун.

„В тази надперевара имаше някои тежки решения за наказания и едно от тях бе на Ландо. Никой, включително и стюардите, не иска санкции и мисля, че те ще бъдат обсъждани доста дълго време. Същевременно обаче на пистата не може да има нерегулирана агресия. Не искаме да гледаме това. А намирането на баланс не винаги е лесно", добави още той.

„Макс Верстапен бе като машина отново, но според мен Ландо се справи доста над възможностите си понастоящем и това го отличи. Той бе високо ценен още при влизането си във Формула 1 и сега постоянно оправдава очакванията. Непрекъснато еволюира и изглежда е направил сериозна стъпка. Норис е страхотен талант. Благословени сме с пилотите, които са в спорта в момента. Люис [Хамилтън] е точката за сравнение, след това имаме Макс, Ландо, Джордж [Ръсел], Карлос Сайнц, Шарл Льоклер", добави още той.