Какво да очакваме от Ред Бул през този сезон?

И през този сезон Ред Бул обогатява цвета на Формула 1. Ред Бул е един отбор с много добри постижения преди "турбо" ерата. Със страхотни изказвания през цялото време, но много слаб мениджмънт.

Според Хелмут Марко Ред Бул ще постигне 5 победи през този сезон. През миналия сезон бяха 4.

Макс Верстапен е страхотен пилот със страхотен потенциал, но все още има въпросителни дали той има лидерските качества, с които да дърпа отбора напред.

Пиер Гасли - той направи грешки при тестовете, с което от клуба му казаха, че вече е изчерпал възможните си грешки за сезона.

В последните години Ред Бул продължава да прави една съща грешка - да развива колата по време на сезона. Може би тази година това ще бъде излекувано. Важен въпрос е дали Ейдриън Нюи е готов да работи по "RB 15".

От сега се знае, че има трасета, на които Ред Бул ще даде добри резултати. Очакванията са двамата им пилоти да са конкуретноспособни - помежду си и на останалите в челото на колоната.

През миналата година моторът на Ред Бул показва проблеми. Това не е компания, която толерира слабости. Ако все пак нещо с двигатели на Хонда не е ниво, партньорството им може и да рухне.