Серхио Перес триумфира в Гран При на Саудитска Арабия, а след състезанието от Формула 1 той заяви, че Ред Бул ще продължава да натиска и работи върху колата, за да са и по-добри в остатъка от сезона. 

"Бе доста по-трудно, отколкото очаквах. Колата за сигурност определено бе ключова в надпреварата. Опита се тя отново да ми отнеме победата, но този път това не се случи. Бях ограбен от успеха миналата година, днес нещата се подредиха по-най добрия начин. Отборът свърши чудесна работа, те работиха толкова усилено през целия уикенд, защото имахме много механични проблеми. Сега е време да празнуваме", сподели Чеко Перес.

Gulliver/GettyImages
93 снимки

"Ще продължаваме да натискаме, най-важното е, че отново бяхме най-бързият автомобил. Много съм доволен от този резултат", допълни той.

"Предстои ни още работа, сменихме процедурата от наша гледна точка, трябва да поработим върху още някои детайли, за да имаме още по-добър старт", завърши мексиканецът относно началото на надпреварата, когато Фернандо Алонсо успя да го изпревари поне за кратко.