Ландо Норис записа най-бързото време в последната тренировка преди Гран При на Сингапур. По-късно днес от 16:00 часа предстои квалификацията на пистата "Марина Бей", която може да гледате пряко по DIEMA SPORT 3. 

Зад пилота на Макларън се нареди Джордж Ръсел, а третото място зае Оскар Пиастри. С четвърто време завърши Макс Верстапен, следван от пилотите на Ферари Шарл Льоклер и Карлос Сайнц. Съотборникът на Верстапен в Ред Бул - Серхио Перес, остана едва 15-и. 

Иначе тренировката започна с червен флаг, но не заради инцидент. Виновник за прекъсването на сесията беше гущер, появил се на трасето. След това при първите обиколки с медиум гуми, Макс Верстапен записа най-бързо време. Но това не продължи много. Норис оглави класирането с обиколка за 1:29.646. Почти на половин секунда зад него се нареди Джордж Ръсел, следван от другия пилот на Макларън - Оскар Пиастри.

Три минути преди края на тренировката Макс изелезе със софт гуми, последваха го и други пилоти, но времената в челото не се промениха. Верстапен продължи да има проблеми и по време на днешната тренировка, в крайна сметка завърши с четвърто време, но почти на секунда зад основния си опонент в битката за титлата - Ландо Норис. В дъното се наредиха пилотите на Заубер.