Шестима титулярни пилоти от Формула 1 ще участват утре вечер в поредната виртуална Гран при. Тя ще се проведе в деня, когато бе предвидена Гран при на Нидерландия. Състезанието отново ще е от 20 ч. българско време и ще се предава от Диема и по всички канали в социалните мрежи на Формула 1. Сред титулярите е пилотът на Ферари Шарл Льоклер, който спечели двете предходни състезания. Алекс Албон от Ред Бул и пилотите на Уилямс Николас Латифи и Джордж Ръсел отново ще участват заедно с Антонио Джовинаци (Алфа Ромео) и Ландо Норис (Макларън).

23-годишният англичанин е един от най-добрите геймъри и просто имаше много лош шанс. Той показа класа, спечелвайки предишното виртуално състезание в Индикар, а тази нощ ще участва отново на Индианаполис. До Норис този път обаче няма да е титулярният му съотборник Карлос Сайнц, а инфлуенсъра Джели ван Вухт.

Бившите състезатели от Формула 1 Щофел Вандоорн и Естебан Гутиерес ще продължат да защитават цветовете на Мерцедес, където са тест пилоти.

Кристиан Лундгаард от Формула 2 направи силни предходни надпревари и ще бъде отново в Рено. Ще участва още Хуан Мануел Корея, а тимът на Хаас пак ще е съставен от Луис Делетрас и Пиетро Фитипалди.

Със сигурност атрактивно се очаква да бъде и карането на Петър Солберг. Световният рали шампион за 2003 г. ще партнира на Лундгаард в Рено.

На старт ще застанат още крикет звездата Стюарт Броуд и капитанът на италианския Милан Алесио Романьоли.

Пистата Зандвоорт не е конфигурирана в официалната игра на Формула 1. Поради това организаторите направиха анкета за феновете. В нея победи бразилската писта Хосе Карлос Паче, известна като Интерлагос. Трасето в Сао Пауло спечели вота с над 50% и утре състезанието ще е на него.