Победителят в състезанието за Голямата награда на Русия Люис Хамилтън беше изключително щастлив след триумфа си. Той отдаде трудната победа след тежкия старт на работата на всички в отбора и благодари на всеки, който му е помогнал за това нещо. 

"Невероятна работа от целия екип през този уикенд. Не се предадохме до последно, натискахме винаги, опитвахме се да променим нещата. Ние никога не се предаваме и това ме вдъхновява невероятно. Гордея се, че съм част от този екип." 

"Справихме се с невероятно трудна задача. Беше трудно да се движим с темпото на Ферари, но ние никога не се предаваме, натискаме, борим се и колата беше наистина фантастична. Голямо благодаря на всички тук и във фабриката. Благодаря и на тези, които ни подкрепяха пред телевизорите." 

"Като всеки сезон, по това време на шампионата немисля за титлата. За нас беше важно да сме силни, макар че с всяка изминала година ни става все по-трудно да сме силни по това време на годината. Но не се предаваме. Спънахме се леко предните стартове, но сега пак можем да сме щастливи." 

"От доста време чакахме тази победа и затова тя е доста специална", заяви щастливият Хамилтън след поредната си победа, която го доближи максимално до шестата му световна титла.