Призьорите в Гран При на Бахрейн Себастиан Фетел, Валтери Ботас и Люис Хамилтън коментираха представянето си в този старт от календара на Формула 1. 

"Трябваше да се преборя за победата, знаех какво е темпото на преследвачите ми, знаех, че ще ме настигнат в края, когато избрах меките гуми мислех, че ще загубим състезанието, нищо не беше останало в тези гуми в края, пързалях се в последните обиколки. Опитахме се да победим, получи се. Не вярвам много на статистиката, разбрах, че един от механиците ни е контузен, желая му бързо възстановяване", коментира Фетел след успеха.

"Виждах червеното Ферари пред мен, знаех, че ще имаме шанс, в края започна да се пързаля по пистата, имах шанс да го настигна, но той се справи перфектно. Да съм втори с толкова близко време до победителя е разочароващо, в следващия старт ще се опитам да го победя", коментира Ботас.

"Разочарован съм, поздравления за Фетел и за Валтери, имах проблеми с радиото, но съм щастлив, че от деветото място завърших трети, минимизирах щетите", коментира третия в подреждането Хамилтън.