Себастиан Фетел е убеден в перспективите на новия си отбор Астън Мартин. Четирикратният световен шампион се присъедини към отбора от Силвърстоун от тази година, след като договорът му с Ферари не бе подновен. Това ново начало обаче се различава от самия старт на кариерата му във Формула 1 и дори присъединяването към Ред Бул, обясни Фетел пред f1-insider.com.

„Сега се намирам се на различен етап от живота си. Имам далеч повече опит, по-ясен поглед. Затова две начални точки не могат да се сравняват. Преди години нямах познанията, с които разполагам днес, така че подходът е напълно различен", заяви Фетел.

„Всеки е различен, но вероятно всеки обича да работи в среда, където хората се застъпват един за друг и се трудят заедно. Засега Астън Мартин за мен са много нови лица, но съм убеден, че нещата ще се получат", добави още той.

„Трябва да си отворен за нови неща. Ще се срещна с много нови хора, нов начин на работа, подходи и не е добре да си мисля, че само моята гледна точка е правилна“, каза германецът.