Победителят от състезанието за Голямата награда на Сингапур Себастиан Фетел разкри какъв е ключът на успеха в една от най-трудните надпревари в календара. А в Югоизточна Азия неговият Ферари постигна двойна победа, първа за годината, което отприщи поздравленията на германеца към целия отбор. 

"Чувствам се страхотно, щастлив съм, чудесно състезание. Поздравления за целия отбор. Началото на сезона беше много трудно, но в последните седмици се съживихме. Много искам да благодаря на феновете. Последните седмици бяха добри за нас и е невероятно да усещаме толкова позитивизъм към нас." 

"Хората споделят трудните моменти с нас, те ни отговарят с любов и вяра и се радвам, че успях да им отвърна със силното си присъствие на пистата. На отбора като цяло, имам предвид." 

"Много късно беше решението на отбора за влизането в стопа. Дори мислех, че малко рано влизаме и няма да можем да издържим втората половина на надпреварата. Но с оглед на случлото се, се оказа правилно. Затова се постарах веднага да вляза и да натрупам преднина, видях Хамилтън пред себе си и бях изненадан, но успях да изляза пред Шарл." 

"След това беше трудно да се справям с трафика, да следя състоянието на гумите. После пък не беше много лесно с контрола при тези постоянни излизания на колата за сигурност. Но контролирахме цялото състезание, беше трудно, да, но нямахме проблеми." 

"Не реших аз кога да вляза в бокса, видях го точно преди това, не знам каква е причината, но се получи добре", заяви Фетел след състезанието.