Пилотите на Ферари Себастиан Фетел и Кими Райконен участваха в онлайн презентацията на новия болид на тима за сезон 2016 във Формула 1.

"Първо, мисля, че е красив. Доста е пипнат, явно по него е работено много," заяви Фетел. "Но трябва да изчакаме да стъпим на пистата, за да имаме пълни впечатления. Към момента, това е една красива кола, и би трябвало да е стъпка напред."

"Естествено, целите са по-големи. Миналата година, първата ми с отбора, бе фантастична. Така че има още една стъпка, след като завършихме втори при конструкторите. Тази стъпка е трудна, но дано да я направим," коментира още той.

"Искам да се представя добре, да се боря за титлата. Твърде рано е, не сме направили дори и една обиколка с новия болид. Очакваме тестовете, но съм сигурен, че ще се подготвим добре за старта на сезона," каза Кими Райконен.

"Нашите конкуренти, особено Мерцедес, не ни чакат да ги победим. Ние със сигурност обаче също не седим със скръстени ръце, не отиваме да си играем, искаме да имаме готов болид. Естествено, конкуренцията ни е много силна," завърши Маурицио Аривабене.