Макар татко й да е в кома, Джина Шумахер се омъжи в събота за голямата си любов - Йън Бетке. Двамата са заедно от близо 7 години и вдигнаха годеж през 2023-а. Той завърши очаквано - с пищно тържество за близки и познати, както и обещание да са завинаги заедно.
 

Двамата се запознават покрай общата си страст конете. Йън дори зарязва паркура, за да се хвърли в каубойската езда, която практикува любимата му. Двойката започна да живее заедно в Швейцария, но по-късно се премести в ранчото, което закупи Михаел в Тексас още като пилот. Асът от Ф1 дори твърдеше, че само там се чувства свободен и щастлив.

Така Джина по-лесно пътува за състезания, а Йън и помага в поддръжката на имота. Сега обаче те се венчаха във вилата на Шумахерови в Майорка. Булчинската рокля на Джина в цвят слонова кост „Венчелистче“  бе дело на  Blue by Enzoani  и струва около 3000 евро. Булката я допълни със златна гривна Cartier. Иън изглеждаше елегантен в костюм на тъмно райе със сива жилетка и вратовръзка.
 
Звездният готвач Макарена де Кастро се грижеше за гозбите. А тя има опит покрай испанското кралско семейство и сватбата на тенисистката Рафаел Надал. Семейство Шумахер обаче зачеркна доста важен за Михаел човек. Агентът му Вили Вебер не бе поканен. "Дори и да имах покана - нямаше да присъствам. Здравето ми не позволява да пътувам до Майорка. Освен това преживях доста около инцидента във Франция. Имах много тежки 3 години", коментира той.
 
Медиите обаче не разкриха дали след гостите са били чичо й Ралф и мъжкото му гадже./"Телеграф"