Никол Шерцингер определи своя бивш приятел Люис Хамилтън за "егоист" и призна, че ѝ е било трудно да признае края на връзката помежду им.

39-годишната певица имаше близо 7-годишна връзка с шампиона на Формула 1, която ту спираше, ту се възобновяваше. В откровено интервю пред списание "Fabulous" Шерцингер обясни, че винаги е давала "всичко" за своите партньори, но не е получавало същото насреща.

"Като жени, ние имаме склонност да обичаме другия човек и да даваме всичко за тях. Но понякога другият човек, мъжът, има склонност да бъде доста егоцентричен, така че те мислят за себе си и правят това, което е най-добро за тях докато ние даваме всичко."

Относно края на връзката с Хамилтън, Никол призна, че въпреки че е била приела нещата за приключили, ѝ е било трудно да се откаже от всичко, защото мразя да се "проваля".

"Става дума за това как реагираш, как приемаш нещата или не ги приемаш. Да се научиш да продължиш. Бях във връзка почти 7 години. Не обичам да се провалям. Така че си казвах 'Ще накарам нещата да се случат!' Ни понякога разбираш, че нещата не са били писани."

Никол кара Х-Factor да поздрави Григор

Никол, която в момента е щастливо обвързана с Григор Димитров, споделя още, че не се влюбва лесно, но когато го направи, чувствата са наистина големи.

"Не мога да стоя тук и да обяснявам, че знам всичко за връзките, защото в крайна сметка имам едно голямо сърце на момиче, което обича да обича. Не се влюбвам лесно, но го правя истински. И дълбоко. Когато съм влюбена, съм готова на всичко."

Емоционалният Гришо благодари на Никол

Григор и Никол заедно след големия успех