Британската поп дива с косоварски корени Рита Ора показа, че изглежда сензационно на последните си снимки. 30-годишната бивша приятелка на седемкратния световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън, която наскоро издаде новия си микстейп "Bang" с казахстанския диджей Иманбек, сподели в социалната мрежа „Instagram“ няколко секси кадъра, които с лекота разпалиха мъжките фантазии.

Наскоро Рита беше специално и в България и по точно до пернишкия квартал "Тева", за да заснеме клипа към една от новите си песни. Британската звезда снима най-новия си клип, облечена в носия - в Перник и на Бузлуджа. Само за няколко дни песента й взриви мрежата. Български екип от професионални танцьори си партнира с певицата, а част от хореографията също е дело на българин.

Тя обаче сподели, че ще се подложи на операция за заличаване на половината си татуировки. Все пак, има една, която никога няма да махне – тази на врата, която заема важно място в сърцето ѝ. Татусът, за който говори Ора, е думата „Zog“, която означава птица. Тя си я изписала, защото майка ѝ я нарича „моя малка птица“.

СНИМКИ НА НЕУСТОИМАТА РИТА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА!