Пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън се радва на повече от процъфтяваща връзка с вокалистката на Пусикет Долс Никол Шерцингер. Двамата бяха забелязани отново заедно, при това на територията на пилота.

Въпреки краткото пребиваване в родната си Америка, за да отпразнува 30-я си рожден ден в Лас Вегас, певицата се завърна в Европа, а една от причините бе да сподели радостта на Хамилтън след победата за Голямата награда на Великобритания на писта “Силвърстоун”.

Никол Шерцингер пристигна на Фестивала на скоростта в Западен Съсекс, където нейният любим демонстрира възможностите си на четири колела.

Въпреки че двамата се познават от ноември – от раздаването на наградите MTV Music Video Awards в Германия, това не попречи на Хамилтън да се позабавлява заедно с Мис Гранада – Вивиан Буркхард.

След като бе засечен с дългокраката миска през май, пилотът на МакЛарън Мерцедес направи обратен завой и отново се върна в обятията на Никол.

Веднага след раздялата, разочарованата Вивиан побърза да заяви пред медиите, че след като са били фотографирани хванати за ръце по време на фестивала в Кан, всички вече са я познавали и наричали “приятелката на Хамилтън”.

“Само няколко дни, след като беше в леглото с мен, той бе уловен от фоторепортерите в Монако в компанията на Никол. Смятам, че той можеше да покаже поне малко повече уважение към мен”, каза изоставената Вивиан през май.