Вокалистката на дамската формация Пусикет Долс съвсем скоро ще възпее любовта си към Люис Хамилтън. Звездната двойка не крие връзката си, а сега вече тя ще бъде увековечена и чрез песен.

Парчето се казва „Мисля, че съм влюбена”, а самата Никол Шерцингер сподели, че това е изключително лична песен, с много емоция.

Въпреки че често са разделени, двамата говорят един за друг и по всичко изглежда тъгуват, която не са заедно.

Преди време очарователната Никол бе изпаднала дори в емоционална криза, документирана от папараците. Певицата бе уловена по време на почивка заедно със своите колежки на лодка, но самата г-ца Шерцингер изглежда не се чувстваше добре без звездата от Формула 1. По това време Люис се готвеше за поредното си Гран при. 

„Тя току-що приключи с песента, която ще бъде включена в следващия албум на групата. Никол е много горда с новото парче”, разкри източник, близък до певицата.

Люис и Никол се срещат от около седем месеца, като първо твърдяха, че са само приятели, но впоследствие връзката им се задълбочи и стана публично достояние. Заради госпожица Шерцингер, Хамилтън заряза Мис Гренада Вивиан Буркхарт.