Михаел Шумахер и Жан Тод - може би най-успешният тандем в историята на Формула 1. Шуми като пилот и Тод като отборен шеф спечелиха един куп титли заедно, а феновете на автомобилния спорт със сигурност ще се развълнуват, когато разберат, че тандем Шумахер-Тод отново се появява на сцената! Става дума за синовете на двамата, съответно Мик Шумахер и Николас Тод.

Тод-младши има собствена мениджърска компания, с която представлява много състезатели. А един от тях е и малкият Шумахер. "Мога да потвърдя, че ще имам роля в състезателната кариера на Мик. Повече по темата ще мога да кажа на по-късен етап", заяви Николас Тод.

Той е или е бил мениджър на имена като Фелипе Маса, Жул Бианки, Шарл Льоклер и Даниил Квят.

Относно Мик Шумахер, наскоро сподели: "При Мик е сега или никога! Той знае, че трябва да учи още много. Той е млад. Целта не трябва да е възможно най-скоро да седне в някой болид. Целта трябва да е да остане във Формула 1. Според мен е много важно да влезеш в Гран При спорта добре подготвен."

Първите следи от сътрудничеството се видяха по време на Състезанието на шампиони в Мексико. На него Шуми-младши носеше реклама на марка часовници, с които контактът е осъществил именно Тод.

Михаел Шумахер и Жан Тод спечелиха заедно пет титли при пилотите във Формула 1.