Гран При на Япония е повече от легендарно състезание за Формула 1. От 2003 година насам с малки изключения то се провежда на пистата „Сузука”, а в романтичните времена преди това в Страната на изгряващото слънце са били короновани цели 13 световни шампиона.

Предвид ситуацията във временното класиране, математически това е невъзможно да се случи в 31-ото издание на надпреварата. С активното съдействие на Heineken обаче ти имаш шанса да се почувстваш победител, докато страстите на трасето се разгорещяват. Не губи ценно време, а побързай към страницата на Играта – gong.bg/f1.

Гран При на Япония е още една възможност да участваш в играта на Heineken. Включи се, като посетиш страницата на Играта - gong.bg/f1.

 За да участваш в играта, няма нужда да откъсваш поглед от екшъна на пистата, трябват ти само няколко секунди.. Трябва да  да посетиш страницата на Играта, gong.bg/f1; да се съгласиш с правилата на кампанията и да се регистрираш със своите имена, телефон и имейл адрес.

Всяка регистрация участва в томбола за раздаване на награди.

Един участник не може да спечели повече от една награда.

Наградите са осигурени от мърчандайза на Ф1 и Heineken и са както следва:

- F1 шапки: 2 броя за всяко състезание

- F1 бутилка за вода за всяко състезание

- комплект от 2 стъклени чаши за бира Heineken: по 5 за всяко състезание,

Имената на спечелилите участници ще бъдат изтеглени чрез томбола в присъствието на един представител на Организатора и един на Агенцията.

Спечелилите участници трябва да потвърдят приемането на наградите при получено обаждане от страна на Организатора.

При получаване на наградата спечелилите я участници трябва да докажат, че са пълнолетни чрез представяне на документ за самоличност.

Включи се в играта ТУК!