Вокалистката на дамската R`n`B формация Pussycat Dolls – Никол Шерцингер бе сред най-обсъжданите личности на тазгодишните Европейски музикални награди на телевизия MTV. Освен с оскъдните си дрешки, една от най-сексапилните певици в света се появи из британските таблоиди и с поредното си мъжко завоевание.

Този път на прелестите на красавицата успя да се порадва не кой да е, а най-обсъжданото име във Формула 1 – Люис Хамилтън.

Очевидно седемте години разлика във възрастта не смутиха 22-годишния пилот, който връчи награда на една не по-малко привлекателна госпожица – Аврил Лавин. Мис Шерцингер бе сред изпълнителите на вечерта, но най-впечатляващото от изпълнението й на сцената бе опитът на роклята й да се свлече и да разкрие гърдите й. Никол все пак успя да я задържи, но предизвика въздишки в публиката, хващайки се сама за бюста. Именно в този момент Люис споделил пред компанията си, точно като тийнейджър – „Тя е толкова яка, нали?”

 

Интересното обаче се случило след края на шоуто в Мюнхен. Тогава Люис и приятелите му получили покана за частно парти, лично от певицата, която трябвало да изпълни свои парчета там. „Никол уреди той да влезе зад сцената и двамата се срещнаха във VIP бара,” споделя източник. „Люис я беше прегърнал и й шепнеше в ухото колко е възхитен от изпълнението й, и колко е хубава. Той успя да я убеди, че е твърде шумно в бара и трябва да отидат на „по-тихо местенце”. Двамата напуснали партито малко по-късно и поели в неизвестна посока…