Лидерът във временното класиране във Формула 1 Люис Хамилтън не си губи времето по време на кратката ваканция преди Гран При на Турция. След като прекара по-голямата част от нея край морския бряг, в Сент Тропе, с дъщерята на шефа си в МакЛарън, във вторник Люис заведе друга хубавица на кино в центъра на Лондон.

Двамата изгледаха наскоро излезлия последен филм от поредицата за Борн - „Ултиматумът на Борн”. Пуканки, безалкохолни напитки и шоколадови бонбонки служели за забава на Хамилтън и девойката.

Очевидци твърдят, че двойката „се чувствала изключително добре и прекарала времето заедно в смях и закачки”. Папараците пък са убедени, че двамата са „заедно”.

Най-интересна обаче е версията, която говорителят на Хамилтън разпространи по-късно: „Люис прекара вечерта с приятели, на кино. Той ми каза, че е бил не само с девойката от снимките, а всъщност тя е годеница на един от най-добрите му приятели.”

След първите публикации на Хамилтън в компанията на хубавици на плажа, той бе изоставен от дългогодишната си приятелка Джодиа Ма (на снимката вдясно).