Сезонът във Формула 1 започна кошмарно за шампиона Люис Хамилтън, но за сметка на това любовният му живот процъфтява. Английският топ пилот и приятелката му Никол Шерцингер изглеждат по-влюбени от всякога, и не го крият от никого. 24-годишният Люис получи много целувки за късмет от шест години по-голямата кака. Това обаче се оказа недостатъчно за успеха, който отново отиде при Дженсън Бътън.

С бавния МакЛарън, Хамилтън остана едва девети, и едва се измъкна от катастрофа още в първата обиколка на пистата в Каталуния.

„Оставих сърцето си на пистата, както винаги,” сподели разочаровано той след края на състезанието. „Срамота е, че не ми дадоха болид, с който да защитавам титлата си. Няма надежда.”

Настроението след Гран При на Испания бе на съвсем противоположния полюс от слънчевата събота, в която Хамилтън сияеше в бокса заедно с Никол. Той я носи на ръце и дори и позволи да седне в болида за малко.

Целувките на любимата на Дженсън Бътън Джесика Мичибата явно носят повече късмет, след като пред нейните очи русокосият британец завоюва четвърта победа за сезона.