Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън напомни за своята вражда с бившия си съотборник в Мерцедес Нико Розберг. Британецът заяви, че мненията, които германецът изразява в качеството си на влогър, нямат никакво влияние върху неговия живот.

Розберг, който успя да надвие британеца за титлата през 2016 година, а след това се оттегли, в момента се изявява и като анализатор на Ф1 паралелно с другите си ангажименти. Някогашният състезател редовно обогатява със съдържание своя канал в Ютуб и не пропуска да коментира всеки изминал старт. По повод победата на Хамилтън в Гран При на Унгария германецът заяви, че неговият някогашен добър приятел е преувеличил доколко е бил засегнат от вируса, който изкара по време на ГП на Германия.

„Никога не съм следил неговия блог. Той няма никакво влияние върху живота ми”, коментира Хамилтън след Будапеща. „Дали е прав или не – това не ме интересува, макар че той има право да изказва мнението си. Мисля, че моите статистики и резултати говорят сами за себе си.”

„Винаги има хора, които не са имали успехи като моите и които искат да говорят. Това е окей. Веднъж четох една книга и вътре пишеше, че когато хората говорят лошо за теб, не бива да го приемаш лично, защото те всъщност говорят за самите себе си”, коментира 34-годишният Хамилтън.