Пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън и неговата любима Никол Шерцингер умеят да се наслаждават един на друг. Това, както често се случва, не остана незабелязано от страна на дебнещите ги папараци.

Двамата използваха няколкото си свободни дни, за да ги прекарат не къде да е, а в града на любовта – Париж. Люис и Никол изглеждат все така влюбени, като пилотът не пропусна да поглези своята половинка с подарък.

Следобеда си те прекараха в магазин за дамско бельо, където Хамилтън потърси професионален съвет, за да избере най-подходящия подарък за певицата на Пусикет Долс. Изглежда пилотът се впечатли най-много от бельото от дантела и коприна, както и от жартиерите, които бяха изложени на витрината.

След това влюбените се отдадоха на френската кухня в местен ресторант. Двамата обаче изглеждаха запленени не толкова от вкусните ястия, колкото от самите себе си. Никол и Люис се държаха през цялото време за ръце и не отделяха очи един от друг.

Пилотът дори направи няколко снимки на вокалистката още докато бяха на масата, а след това фотосесията продължи и на улицата.

Двамата се запознаха преди почти около година (ноември 2007) по време на наградите на MTV Европа.