Бившият пилот от Формула 1 Дженсън Бътън определи шестимата най-добри пилоти, с които е споделял пистата в 17-годишната си кариера. Британецът се спря единствено на пилоти, срещу които се е състезавал, или с които си е партнирал, за да може по-точно да прецени качествата им.

"Винаги ми е било трудно да сравнявам хора като Фанджо с Хамилтън, защото между тях има десетилетия разлика и спортът е съвсем различен. Очевидно Люис е в топ 6, както и Фернандо Алонсо. Бил съм съотборник и с двамата и знам, че те имат изключителен талант, макар и по много различен начин. След това ще кажа Себастиан Фетел, защото той спечели четири поредни титли, което е страхотно постижение. Сега има малко проблеми и прави някои глупави грешки, но мисля, че това ще го направи още по-добър пилот в бъдеще. След това трябва да кажа Макс Верстапен. Не се състезавах с него много години, но видях представянето му в трудни условия като Гран при на Бразилия през 2016 - беше брилянтно. Умопомрачително е какво може да прави той с болида", коментира Бътън, който стана световен шампион с Браун през 2009 година.

"Последните двама са от ранния ми период във Формула 1 - Мика Хакинен и, разбира се, великият Михаел Шумахер", завърши Бътън.