Собственикът на Формула 1 Бърни Екълстоун и неговата съпруга Славица са отново заедно, съобщава сръбската преса. Разводът между Бърни и Славица, който е тема номер 1 в средите на формулата няма да се състои, защото известната двойка е на меден месец в Белград.

Новината за примирието, която за първи път се появи на рождения ден на една от дъщерите им Петра, е окончателно потвърдена. В ексклузивно интервю, което ще бъде публикувано в началото на 2009 година, двамата разказват за случилото се по между им.

Първият човек в формула 1, твърди че няма да има развод между него и съпругата му. „Славица замина за Индия и когато се върне, ще решим своите проблеми“, каза Екълстоун. В момента двамата се намират в частен апартамент с приятели в Белград, където ще посрещнат Нова година.

Както е известно, собственикът на Формула 1 Бърни Екълстоун бе пред развод със съпругата си. Славица дори бе напуснала дома им в британската столица и бе ангажирала известният адвокат по бракоразводни дела Лиз Върнън.

Медиите на Острова писаха, че госпожа Екълстоун събрала багажа си и се е изнесла от жилището им, докато Бърни бил на Гран При на Бразилия. Разводът щеше да бъде тежък финансов удър за 78-годишния Бърни, тъй като цялото имущество, което се оценява на 3.6 млрд. долара, се води именно на 28 години по-младата Славица Екълстоун. Двамата са ожениха през 1984 година и имат две дъщери – 24-годишната Тамара и 19-годишната Петра.

Още любопитни новини четете тук!