Собственикът на правата за Формула 1 Бърни Екълстоун разкри, че най-вече работата му помага да се справи по-лесно с последствията от развода си. Той сподели още, че правилото за намаляване на бюджетите за отборите, което ще влезе в сила от 2010 година, е по негова идея, както и на Макс Моузли.

„Отчасти тази идея е на Макс, отчасти е моя. 30 милиона паунда ми се виждат малко, възможно е размерът да е в рамките на 40 милиона. Но решението вече е взето”, сподели Екълстоун.

Шефът на Формула 1 разкри, че не смята да посочва свой приемник в работата, особено след развода, тъй като това е нещото, което го спасява след раздялата със Славица.

„Спортът отвлича мислите ми от Славица. Заради постоянните пътувания, отсъствам от дома си в продължение на 20 уикенда в година. Тя посещаваше 3-4 състезания, но не изпитваше голямо удоволствие. Предполагам, че Славица реши, че след като децата пораснаха, вече може да поживее за себе си. Славица изглежда страхотно. Тя е невероятна личност и чудесен човек”, сподели Бърни Екълстоун, който изглежда си даде какво бижу е изпуснал, едва след като се разведе.