Двамата финалисти – Нено и Радослав, мерят сили в четвъртата мисия от радио риалитито за безопасно шофиране „Обади се, като стигнеш!” на бензиностанции ЕКО. В последната надпревара ще стане ясно кой от тях ще е Рицарят на пътя. Това ще бъде участникът, който шофира най-внимателно в комбинирани условия и е готов да окаже ефективна помощ на пътя. Победителят ще получи и 500 литра гориво от ЕКО.

Специалистът по безопасно шофиране Красимир Костов от КАТ-Пътна полиция, който е част от журито в това риалити, ще участва в избора на победителя, след като лично се увери във възможностите на Нено и Радослав.

Вдъхновени от посланието „Обади се, като стигнеш!”, програмният директор Константин Вълков и водещият на Дарик кафе Михаил Дюзев ще мерят сили във ВИП-продължението на първото радио риалити за безопасно шофиране. Кой от тях е по-разумен зад волана ще стане ясно в деня на награждаването на всички участници – 28 април, вторник.

Репортерката Надя Хамдан, от която научаваме новините в това риалити, ще припомни в радиофилм в софийския ефир на Дарик най-интересните моменти от надпреварата. На интернет страницата www.obadise.zar.bg слушателите продължават да се състезават за атрактивни награди от ЕКО, като дават своите правилни отговори на „Въпроса на седмицата”.

ЕКО България организира първото радио риалити предаване за безопасно шофиране в рамките на дългосрочната си програма за корпоративна социална отговорност „Обади се, като стигнеш!”. Тя стартира през 2006 г. с основна цел насърчаване разумното и толерантно поведение на пътя, с акцент върху личната отговорност на всеки шофьор. Основен принцип, към който се придържа кампанията е, тя да носи позитивен тон и да е с практическа насоченост.