Директорът на "Шипка - Дамасцена": Пилотите харесват трасето

<strong> източник: Николай Пашкуров/Gong.bg</strong>

източник: Николай Пашкуров/Gong.bg

Директорът на планинско изкачване "Шипка - Дамасцена" Милен Узунов коментира предстоящата надпревара, която е пети кръг от националния шампионат по планинско изкачване.

Състезанието кандидатства за старт от европейската купа по планинско изкачване.

"Трасето е перфектно направено, състезателите го харесват много, това е основната причина те да са тук. Не се наемам да правя прогнози, всички са много добри, колите са добре подготвени, не мога да кажа, кой ще спечели", коментира Узунов.

"Любен Каменов кара с биоетанол, по международни правила, при него е друго, той е гост в състезанието, няма да вземе точки за националния шампионат", допълни шефът на състезанието.

"Цялото трасе трябва да се кара на 100 % концентрация, то е бързо и технично, трябва да бъдат на 100 % пилотите по цялата дължина на трасето от 5100", каза още той.

Свързани материали

  • Любен Каменов над всички в тренировките на Шипка - Дамасцена Любен Каменов над всички в тренировките на "Шипка - Дамасцена"
  • 48 пилоти на планинско Шипка - Дамасцена 48 пилоти на планинско "Шипка - Дамасцена"
  • Иван Влъчков търси успех на Шипка - Дамасцена Иван Влъчков търси успех на "Шипка - Дамасцена"
  • Планинско изкачване Шипка-Дамасцена покрива европейски стандарти Планинско изкачване "Шипка-Дамасцена" покрива европейски стандарти
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Моторни други рали

Други

SAS banner