Бившият наставник на Реал Мадрид Зинедин Зидан е спряган за евентуален заместник на Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед. По информация на „The Sun“ името на френския специалист е дискутирано от шефовете на Театъра на мечтите в последните седмици.

Зизу продължава да без отбор, след като напусна Реал Мадрид в края на май месец тази година. Той си тръгна само няколко дни след като бе извел „белите“ до трети пореден трофей в Шампионската лига и общо 13-и в историята на клуба. На специален брифинг Зидан обяви, че е взел това решение, защото няма усещане, че с него начело „белите“ ще продължат да жънат такива успехи. Откакто пое „кралете“ в началото на 2016 година, Зизу изведе испанския гранд до 9 отличия. 

Междувременно, настроенията около Моуриньо в последните месеци са противоречиви. Под ръководството на Специалния „червените дяволи“ не демонстрират очакваните резултати, а в началото на предсезонната подготовка португалецът се оплака от трансферната мудност на клуба. Единствения обяви, че е дал списък с пет попълнения, които изисква, но желанията му не били напълно удовлетворени.

Досега на Театъра на мечтите бяха привлечени Фред, Лий Грант и Диого Далот.

Зинедин Зидан

източник: БГНЕС

Още новини: 

Зидан постигна победа номер 100

Зидан не планира завръщане в Ювентус

Разногласията, които накараха Зидан да си тръгне от Реал Мадрид

Какво прави Зидан малко след оставката?

Съобщението, което Зизу пратил на футболистите си 

Зидан си тръгна от Реал, а Зизу влезе в къщата на Перес

Думите, с които Почетино спечелил феновете на Реал

Раздялата на Зизу с Реал в 15 клюючови фрази

Зидан остана уникален