Новините около вече бившия наставник на Реал Мадрид Зинедин Зидан продължават да вълнуват в голяма степен спортната общественост. В Испания всяка стъпка на французина се следи изкъсо, а в медийното пространство вече се появи информация какво е правил специалистът няколко часа след като стовари изненадваща вест, че напуска Кралския клуб.

Оказва се, че след пресконференцията Зизу прекарал хубав следобед със съпругата си. Двамата обядвали, а след това посетили магазин за мебели и декорация в испанската столица.

Именно от магазина се похвалиха с авторитетните си клиенти.

Припомняме, че Зизу пое Реал Мадрид през зимата на 2016 година, наследявайки Рафаел Бенитес. В краткия период, в който бе начело на „белия балет“, той изведе тима до 9 трофея, сред тях три поредни отличия в Шампионската лига и една титла в Ла Лига.  

На „Сантиаго Бернабеу“ все още не са спрели на заместник на Зидан, който оставя цяла епоха зад гърба си. Спрягат се имената на Маурисио Почетино (Тотнъм), Йоаким Льов, понастоящем селекционер на Германия, Гути, който е начело на втория тим на Реал и Юрген Клоп (Ливърпул).


Още по темата: 

Какво оставя Зизу на наследника си?

Зидан се отказа от 20 милиона евро

Съобщението, което Зизу пратил на футболистите си