Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар не реагира никак добронамерено на въпрос за интерес от страна на Реал Мадрид към него. След победата над Селтик със 7:1, при която бразилецът се открои с два гола и асистенция, бившият играч на Барселона бе запитан от представителите на медиите по актуалния въпрос.

Освобождаваща клауза праща Неймар в Мадрид

Нападателят обаче не се почувства комфортно при това питане и отвърна: „По дяволите, вие винаги говорите повече“.

Перес готви трансферна бомба до две години 

Съгласно информацията на AS, Неймар е опитал да прекрати интервюто, когато друг журналист, отправил следващ неприятен въпрос. А именно дали победата със 7:1 му напомня загубата на Бразилия с 1:7 от Германия на Мондиала през 2014 година.

„Отново напомняте за този ден. Никога няма да се спрете. Щастлив съм, че тази вечер победихме изразително. Това е най-важното, независимо от резултата. Показахме добра реакция след попадението, което инкасирахме още в първата минута“, коментира Неймар.

Припомняме, че Неймар е перлата в селекцията на ПСЖ през лятото на 2017 година. Той премина на „Пакр де Пренс“ от каталунския гранд за рекордните 222 милиона евро. Това го превърна в най-скъпия играч в света в момента.