Неймар има записана освобождаваща клауза в своя договор с Пари Сен Жермен и това може да изпрати бразилеца в Реал Мадрид, твърди „La Sexta TV“.

По принцип френските клубове не са задължени да записват подобни клаузи в договорите на своите футболисти, но в контракта на Неймар има включена такава, която дава възможност на Реал Мадрид да измъкне бразилската суперзвезда.

Пари Сен Жермен привлече Неймар през изминалото лято от Барселона за сумата от 222 милиона евро, след като каталунците активираха освобождаваща клауза в договора на бразилеца.

Според информацията на „La Sexta TV“ освобождаващата клауза, която е записана в договора на Неймар с Пари Сен Жермен отново е в рамките на 222 милиона евро, въпреки че президентът на френския клуб Насер Ал-Келайфи обяви при официалното представяне на 25-годишния футболист, че цената на бразилския футболист се е удвоила автоматично.

Според информацията на „Marca“, "кралският клуб" е започнал предварителни преговори за най-скъпия футболист в историята Неймар. Лично Флорентино Перес настоява да види бразилската звезда на Пари Сен Жермен на "Сантиаго Бернабеу". 

Неймар попита Барселона: Ще ме приемете ли обратно?!

Мбапе: Неймар ми е като брат и е щастлив в ПСЖ

Флорентино Перес е готов да извади подобна трансферна сума от 222 милиона евро, за да привлече Неймар. 

Според Реал цената на Неймар върви надолу

Припомняме, че мадридчани искаха да вземат Неймар още през 2013 година, но тогавашния президент на Барса Сандро Росей успя да изпревари "кралете". Нападателят изкара четири сезона "Камп Ноу" и спечели две титли на Испания, три Купи на Краля, една суперкупа на страната и по веднъж Шампионска лига и световното клубно първенство.

След слуховете за Неймар и Реал Меси вдигна телефона