Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес готвел истинска трансферна бомба до две години, твърди каталунското издание Mundo deportivо.

Според информацията в такъв срок силният човек на „Сантиаго Бернабеу“ иска да привлече нападателя на Пари Сен Жермен - Неймар. Твърди се, че Перес все още не е преглътнал факта, че Сандро Росей му отмъкна бразилеца и през 2013 година той акостира в Барселона, вместо в Кралския клуб. Сега Перес има възможност за поправка и не мисли да изпуска шанса си.

Роналдо сравни Неймар със себе си

Говори се, че срокът от две години е съобразен и с Кристиано Роналдо. 32-годишният португалец има контракт до 2021 година, като не е ясно какво ще се случи занапред. Перес искал да има подготвена класна и равностойна опция.

Най-свирепият празник на Неймар за Хелоуин

От друга страна, на „Парк де Пренс“ правят всичко възможно бразилската звезда да се чувства комфортно и да не мисли за напускане. Неймар премина в клуба на парижките богаташи през лятото на 2017-а, като за него бяха броени рекордните на 222 милиона евро на „блаугранас“.

На свой ред, Неймар бързо се наложи като основна фигура в състава на Унай Емери. Нападателят има осем мача в Лига 1, като в тях е вкарал седем гола.