Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън защити своя колега в тима на Уулвърхямптън Мик Макарти, който пусна резервите си в мача между двата тима на стадион "Олд Трафорд" и така доведе до сериозна дискусия на Острова.

"Вълците" загубиха с 0:3 в Манчестър, а бордът на Висшата лига поиска от наставника да обясни защо е сменил десет от титулярите си за мача с английския шампион. Фъргюсън заяви, като не пропусна да се пошегува с боса на Арсенал Арсен Венгер, който критикува най-остро Макарти: "Аз исках да играем с неговия отбор в последните си два мача ... последните два".

Шотландецът продължи сериозно: "Мисля, че Мик Макарти направи правилното нещо за Уулвс. Ние видяхме какво направиха те срещу Тотнъм и смятахме, че той ще направи около шест промени, тъй като те тичаха толкова много по време на мача в Лондон в събота, а след това трябваше да пътуват във вторник за Манчестър. Мисля, че не бяхме далеч от истината. Разбира се, ние не очаквахме да направи чак десет промени, но аз спокойно мога да кажа, че няма голяма разлика между тима на Уулвс, който можеше да излезе срещу нас и този, с който играхме".