Нападателят на Лацио Джибрил Сисе обяви, че се е получило неразбирателство относно писанията му в социалната мрежа „Twitter“ от преди ден, когато написа за критикуващите го за слабата му форма:

„Всички вие шиб*няци, които обичате да говорите, скоро ще съжалявате за вашите думи. Чао, купчина идиоти. Вие скоро ще видите кой е истинският аз.“

Първоначално се смяташе, че думите на Сисе са насочени към феновете на римския тим, но френският национал заяви, че се е получило недоразумение и обидите му не са насочени към тифозите.

„Здравейте на всички! Искам да изясня ситуацията“ - пише сега Джибрил Сисе на страницата си в „Туитър“ - „Това, което написах след мача (с Васлуй), беше към всичките тези, които ме обиждаха в страницата ми.“

„Никога не съм обиждал феновете на Лацио и никога няма да го направя. Те винаги са ме подкрепяли и продължават да го правят. Никога не бих обидил истинските фенове, които ме подкрепят. Уважавам ви и ще се боря за вас докрай. Forza Lazio завинаги!!!“, написа Сисе в своя профил.