Докато хиляди хора се опитват да се доберат до пропуск за финала в Шампионската лига през тази година, то халфът на Тотнъм Хотспър Лукас Моура е попитал бразилците в Ливърпул – Алисон Бекер и Фабиньо, дали могат да му отпуснат още пропуски за последната официална среща за двата отбора през сезон 2018/19. 

Тотнъм и Ливърпул излизат един срещу друг в спор за трофея на 1-и юни на стадион "Уанда Метрополитано" в Мадрид.

Всичко интересно около финала в Шампионската може да проследите тук

Цените на билетите дни преди финала достигнаха сумата от порядъка на 7 хиляди британски лири, а към момента офанзивният футболист на „шпорите” разполагал с едва… 24 билета. На острието на Тотнъм са му нужни поне 40 пропуска, тъй като иска да доведе в Мадрид всички негови роднини и близки в испанската столица, за да могат да гледат финалната среща между двата отбора.

„Вече поздрави сънародниците ми в Ливърпул за достигането до финалния мач. Хубаво е, че Бразилия ще има четирима футболиста в този мач”, сподели Лукас Моура с усмивка.

„Имам добри отношения с Алисон и Фабиньо и се радвам за тях, тъй като са добри футболисти. Писах им наскоро, тъй като се нуждая от още билети за финала. Имам намерение да докарам цялата ми фамилия и приятели от Бразилия. Това е много важен момент от моята кариера. Нуждая се от 40 билета, а сега имам само 24. В Ливърпул разполагат със същата бройка на футболист, така че се надявам да ми помогнат”, сподели Лукас Моура пред медиите.


Още по темата:

Мадрид на тръни от Тотнъм и Ливърпул преди финала

Кейн: Планът на Почетино проработи - направи Тотнъм голям отбор

​Убийствени цени на билетите за финала в ШЛ

Кариус отказа покана от Клоп за финала с Тотнъм

Автобусът на Ливърпул се оказа не по мярка за "Уанда"