Трескавата подготовка за финала в Шампионската лига между Тотнъм Хотспър и Ливърпул тече, а феновете на мърсисайдци намериха чудесен начин за разведряване насред лудницата по летищата да се забавляват. Малко преди да бъде обявен гейта за полета от Манчестър към Мадрид находчив фен на тима реши да привика своите хора на изхода към самолета за испанската столица с популярен рефрен сред феновете на петкратния европейски шамоион.

Фенът застана зад бюрото за чекиране и реши да грабне микрофона, запявайки песничката, която възпява нападателя Роберто Фирмино.

„Дами и господа, нужно ми е вашето внимание. Има нещо, което Коп-ът иска да знаеш, и това е, че Роберто Фирмино е най-добрият в света”, призова фенът на Ливърпул.

Краткият клип набързо набра голяма популярност в Twitter, а на феновете на „червените” им се понрави идеята. Иначе "червените" днес проведоха последното си занимание на английска земя, след което ще потеглят към испанската столица - Мадрид, където ще се проведе дуела с "шпорите" на 1-и юни на стадион "Уанда Метрополитано".


Oще по темата:

Клоп: Загубата от Реал направи Ливърпул по-силен

И лоши, но и добри вести за Ливърпул преди финала

​Куман: Ливърпул, Ван Дайк и Вайналдум заслужават Купата в ШЛ