Мениджърът на Куинс Парк Рейнджърс Хари Реднап заплаши своите играчи, че едва ли ще успеят да си уредят хубави трансфери, ако отборът изпадне от Висшата лига.

Загубата с 0:2 от Евертън за пореден път изкара наставника извън нерви и този път английският специалист директно се усъмни в таланта на футболистите си.

„Вие казвате, че играчите ни бил талантливи, но аз не знам“, каза той. „Талантливи ли са наистина? Наистина, не мога да преценя.“

„Може и да имаш опитни футболисти, но ти трябва добра група от личности, а когато разполагаш с такава, няма да имаш кой знае какви проблеми. Постоянно слушам как ако изпаднат, те ще искат да си тръгнат, защото не желаят да играят в Чемпиъншип. Ако играеха по-добре, те нямаше да стигнат до Чемпиъншип, така че говорим за банда от ботушари.“

„Според мен те няма да искат да си тръгнат. Как да се отърва от тях? Това е най-големият проблем. Всички имат договори. Бих искал да се окажете прави и те да си тръгнат, но това няма да се случи тук. Кой друг би им платил толкова, колкото получават тук?“, беснееше Реднап.