Наставникът на Ливърпул Рафаел Бенитес остана позитивно настроен, въпреки снощната загуба от Бешикташ в Истанбул. Англичаните загубиха с 1:2 срещата от Шампионската лига. „Червените” заемат последното място с 1 точка.

„Доволен съм от представянето на моите момчета, просто не успяхме да се възползваме от шансовете, които създадохме. Когато гостуваш, а имаш 28 опита за гол, и си притежавал топката през 60% от игровото време, това обикновено е достатъчно, за да си тръгнеш с трите точки”, започна испанският специалист.

„Бяхме наказани за една грешка през първото полувреме, след като имахме толкова много възможности. Техният вратар направи наистина страхотен мач, но ние все пак трябваше да отбележим още голове”, продължи той.

„Очевидно ще ни е много трудно да продължим напред, но вярвам, че нищо все още не е свършило. Остават ни още три срещи, като трябва да вземем девет точки от тях, мисля, че можем да го постигнем”, остана оптимистичен Рафа.

„Ако продължим да играем по този начин и да доминираме срещите си така, ще имаме шанс да се класираме за директните елиминации. Не считам това, като тест за кариерата си на мениджър. Това е футбол, ако продължим да правим правилните неща, както ги правихме снощи, ще постигнем целите си”, завърши Бенитес.