Вратарят на Севиля Андрес Палоп говори пред испанските медии преди утрешния мач от Примера дивисион срещу Барселона, в който ще има тежката задача да се изправи срещу Лео Меси.

„Меси е най-добрият футболист срещу който съм играл в моята кариера. Когато той излезе срещу теб, просто не знаеш какво ще се опита да направи“, каза 38-годишният Палоп, който има огромен опит зад гърба си.

„С Меси няма как да помислиш какво би могъл да направи, защото в крайна сметка ще направи нещо, което е тотално различно, нещо толкова изненадващо“, коментира стражът на Севиля.

Двубоят между андалусците и Барса от шестия кръг на испанския шампионат е в събота от 23:00 часа българско време, като и двата тима все още не са губили през този сезон.

Преди сблъсъка на стадион Рамон Санчес Писхуан Севиля е на пето място с 11 точки след три победи и два хикса, а каталунците са лидери в Ла Лига с пълен актив от 15 точки.

Лионел Меси пък има 6 вкарани гола в първите 5 кръга на Примера дивисион, като е втори при голмайсторите, където лидер е Радамел Фалкао от Атлетико Мадрид със 7 попадения.