Мениджърът на Астън Вила Мартин О’Нийл смята, че неговият тим е заслужавал победата в последния двубой за тази година срещу Ливърпул, който бе загубен нещастно, след като гостите от Анфийлд вкараха в последната минута.

„Ние определено не заслужавахме да загубим този двубой. Трябваше да спечелим, а загубихме. Техният вратар направи няколко невероятни спасявания, с които реши мача. Дължат победата си на него”, каза наставникът на Стилиян Петров и компания.

 

„Фактът, че можехме да спечелим този двубой, а в крайна сметка не взехме нито точка е сериозен удар за отбора, но смятам, че ще успеем бързо да се справим”.

 

„Не мисля, че тази загуба е от кой знае какво значение, ако успеем да поддържаме добри резултати. Дадохме всичко за да спечелим последния мач, но не се получи. Да не забравяме, че изиграхме два мача за 48 часа.”

 

„Вярно е, че ни трябваха трите точки тази вечер. Неприятно е и това, че загубихме два мача около Коледа, но това не е края на света. Има още мачове, в които ще имаме шанс да коригираме тези грешки”, спокоен е Мартин О’Нийл.