Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс потвърди, че е дал зелена светлина на завръщането на бразилския нападател Жо в Манчестър Сити, след като играчът за пореден пък наруши дисциплината и изчерпа търпението на наставника

22-годишният играч бе под наем при карамелите, но сега е принуден да се върне в Сити. Мойс вече глоби Жо и го наказа, след като той се прибра по-късно след Коледа без позволение, а тази седмица „чашата вече е преляла”.

Мениджърът на Евертън заяви: „Жо не се прибра на време около Коледа, така че го глобихме и наказахме. Аз го върнах в състава, разговарях с него и обясних на другите момчета, че ще му дам шанс, и той тренира с нас миналата седмица.”

„След това обаче той не се появи на тренировката в понеделник за пореден път, така че аз не знам колко пъти трябва да му давам шанс. Мисля, че това ще е лоша новина за играчите, които смятаха, че трябва да го върна в състава след наказанието. Когато обаче той не се яви на работа в понеделник, това бе финалната капка, която преля чашата”, категоричен е Дейвид Мойс.

От Манчестър Сити най-вероятно ще преотстъпят Жо на турския Галатасарай.